Tekintse meg ingatlan kínálatunkat:

Árváltozás!!! Gyulai Vár közelében otthonnak kiváló - sorház, társas üdülő eladó!

29. 500. 000.-

Eladásra kínálok Gyula belvárosában - Kastélykertben, a Gyulai Vár közelében, frekventált helyen, zöldövezetben, jó állapotú 2 szoba + nappali tégla falazatú, 43 m2 alapterületű társas üdülőt. A 2 szoba, és a közlekedő faparkettás, a nappali, a konyha + étkező, a fürdő és a különálló wc kézmosóval, mely hidegburkolattal ellátott. A társas üdülő nyílászárói fa nyílászárók, hőszigetelt ablakokkal és bejárati ajtóval ellátva. A ház fűtéséről és a meleg vízről gáz kazán gondoskodik. Az ingatlan egyedi mérőkkel felszerelt, ezért nagyon kedvező a rezsiköltsége,

Az ingatlanhoz tartozik: fedett elő - hátsó terasz, közös udvarban egy fedett Filagória van. Közös költség 7.000.-Ft/hó.

TELJES BÚTORZAT ÉS MŰSZAKI CIKK MARAD AZ INGATLANBAN!!!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 29. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Most megtalálta! Magasföldszinti lakás eladó Gyulán!

25. 000. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán Törökzugban, jó elrendezésű, 2 szobás, 48 m2 alapterületű, magas földszinti panel, társasházi lakását. A szobák padlószőnyegesek, a konyha, a közlekedő, a fürdő és a különálló wc, mely hidegburkolattal ellátott. A középső lakás mindkét szobája francia kilépős megoldású. A lakás nyílászárói új hőszigetelt ablakokat kapott, melyek redőnyösek, a fa bejárati ajtó heveder biztonsági zárral ellátott. A ház fűtéséről és a meleg vízről gáz kazán gondoskodik. A nyári meleg hónapokban klíma nyújt kellemes hőmérsékletet a lakásban.

A lakás egyedi mérőkkel felszerelt, ezért nagyon kedvező a rezsiköltsége, közös költség 6.900, Ft/hó. A háztömb rendezett, az itt lakók biztonságáról kaputelefonos beléptető rendszer gondoskodik. Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló.

Beépített konyhabútor és a gáztűzhely marad az ingatlanban!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 25. 000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Év eleji akció!!! Kedves 3 szobás Családi ház eladó Gyulaváriban!

14. 800. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán a Gyulavári zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part vonzás körzetében, jó elrendezésű, 2,5 szobás, 48 m2 alapterületű, tégla - vályog falazatú, jó állapotú, családi házat, telek mérete: 1376 m2. A ház fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, a meleg víz átfolyós gázkazánról van megoldva, a konyha + vill. vízmelegítő lett beszerelve. A szobák laminált parkettásak, a közlekedő PVC borítású, a konyha és a fürdő, mely hidegburkolatot kapott. A családi ház nyílászárói, az utcafronti szoba új műanyag hőszigetelt ablakkal ellátva, a többi helyiségnél régi típusú fa ablak van, és új műanyag bejárati ajtót kapott. A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva

Az ingatlanhoz tartozik: fedett terasz, fedett kocsi beálló, tároló, udvar, kert, ásott kút, valamint gyümölcsös.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 14. 800. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Újévi akció!!! Takaros - Tanya + 0,5 Ha föld eladó Gyulán! 

8. 900. 000.-

Eladásra kínálok Gyula Szentpálfalvai részen, a Vasúti töltés közelében, zöldövezetben természet közeli belterületi zártkertet. A vasúti átjáró után az úttól kb. 300 - 400 méterre helyezkedik el, a terület könnyen megközelíthető az ipari terület felől, mely belterületi zártkertes övezetben, részben közművesített telken helyezkedik el. Víz és villany megoldott.

A telek mérete: 0,5 Ha, 5268 m2.

A tanya, mely belterületi földként van nyilvántartva.

Az ingatlanhoz tartozik: tanya, mely ipari árammal ellátott, gazdasági épület, szivattyúház, gyümölcsöskert, ásott kút, valamint fák teszik hangulatossá.

A telek használható: hobbykertként, nyaralónak és termelésre ideális!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 8. 900. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Belterületi - Termőföld eladó Gyulán! 

1. 200. 000.-

Eladásra kínálok Gyula Szentpálfalvai részen, a Vasúti töltés közelében, zöldövezetben természet közeli belterületi termőföldet. A vasúti átjáró után az úttól kb. 500 - 600 méterre helyezkedik el, a termőföld megközelíthető az ipari terület felől, mely belterületi zártkertes övezetben helyezkedik el.

A telek mérete: 2756 m2.

Belterületi földként van nyilvántartva.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 1. 200. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Terveidhez - tanya eladó Gyulán! 

19. 500. 000.-

Eladásra kínálok Gyula Ajtósfalvai részen, a Vasúti töltés közelében, zöldövezetben természet közeli belterületi zártkertet. A vasúti átjáró után az úttól kb. 300 - 400 méterre helyezkedik el, a terület könnyen megközelíthető, mely belterületi zártkertes övezetben, részben közművesített telken helyezkedik el. Víz és villany megoldott.

A tanya, mely jó elrendezésű, nappali + 5 szobás, 94 m2 alapterületű, tégla - könnyű szerkezetes falazatú, jó állapotú lakóház. A 3 szoba, a nappali + étkező, 1 konyha laminált parkettásak, 2 szoba és 1 konyha padlószőnyeg borítású, a fürdő, mely hidegburkolatot kapott. A ház fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói fa ajtók és új műanyag hőszigetelt ablakokkal ellátva.

Részben 5 és 10 cm külső hőszigetelést kapott az épület!

A telek mérete: 1560 m2.

A tanya, mely lakóházas belterületi földként van nyilvántartva.

Az ingatlanhoz tartozik: tanya, mely ipari árammal ellátott, tároló, kazánház, fúrt kút, gyümölcsöskert.

A telek használható: lakóháznak, hobbykertként, nyaralónak és termelésre ideális!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 19. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Gyula szívében jól működő apartman és családiház eladó! 

91. 000. 000.-

Eladásra kínálok Gyula belvárosában - Nagyrománvároson, a Gyulai Vár közelében, frekventált helyen, zöldövezetben, jó állapotú 2 szoba + nappali családi házat, 5 apartmant, 5 garázst, mely tégla (régi épület vegyes) falazatú, 202 m2 alapterületű társas üdülő - apartman, telek mérete: 649 m2.

A 2 szoba, és a nappali faparkettás, a konyha + étkező, a közlekedő és a fedett terasz járólapos.

Az 4 apartman és a közlekedő laminált parkettás, 1 apartman, az 5 fürdő, mely hidegburkolattal ellátott. A társas üdülő nyílászárói fa nyílászárók, hőszigetelt ablakokkal, mely redőnyösek és fa bejárati ajtóval ellátva, az emeleten részben műanyag hőszigetelt ablak van. A ház fűtéséről az emeleten - klíma, földszinten gáz kazán - radiátor hő leadóval és csempekályha gondoskodik, a meleg víz: gáz kazánról és az emeleten villanybojlerról van megoldva.

A terület biztonságáról kiépített kamera rendszer gondoskodik.

Kitűnő befektetés, akár családi vállalkozás, mert jelenleg is jól működő apartman!

Az ingatlanhoz tartozik: fedett terasz, közös udvarban, 5 garázs, 2 fedett Filagória, kerti csap, ásott kút, kocsi beálló, szalonnasütő, bográcsozó, és kerti grillező hely van.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 91. 000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Árváltozás!!! Gyulán eladó tanya - tele lehetőséggel! 

7. 500. 000.-

Eladásra kínálok Gyula Ajtósfalvai részen, a Vasúti töltés közelében, zöldövezetben természet közeli belterületi zártkertet. A vasúti átjáró után az úttól kb. 300 - 400 méterre helyezkedik el, a terület könnyen megközelíthető, mely belterületi zártkertes övezetben, részben közművesített telken helyezkedik el. Víz és villany megoldott

A telek mérete: 0,5 Ha.

A tanya, mely belterületi földként van nyilvántartva.

Az ingatlanhoz tartozik: tanya, mely árammal ellátott, gyümölcsöskert, fúrt kút, fólia ház, valamint fák teszik hangulatossá.

A telek használható: hobbykertként, nyaralónak és termelésre (fóliázásra) ideális!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 7. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

3 az 1 - ben, tanya eladó Gyulán!

45. 000. 000.-

Eladásra kínálok Gyula Ajtósfalvai részen, a Vasúti töltés közelében, zöldövezetben természet közeli belterületi zártkertet. A vasúti átjáró után az úttól kb. 400 - 500 méterre helyezkedik el, a terület könnyen megközelíthető, mely belterületi zártkertes övezetben, részben közművesített telken helyezkedik el. Víz és villany megoldott.

A tanya, mely jó elrendezésű, nappali + 6 szobás, 122 m2 alapterületű, tégla falazatú, jó állapotú lakóház. A 6 szoba, a nappali + étkező padlószőnyeg borítású, a fürdő és a konyha, mely hidegburkolatot kapott. A ház fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói fa ajtók és fa hőszigetelt ablakokkal ellátva.

A 2. tanya, mely jó elrendezésű, nappali + 2 szobás, 72 m2 alapterületű, tégla falazatú, jó állapotú lakóház. A nappali + étkező, a konyha és a fürdő, mely járólapos, 1 szoba laminált parkettás, 1 szoba padlószőnyeg borítású. A ház fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói fa ajtók és fa hőszigetelt ablakokkal ellátva.

A telek mérete: 1 Ha.

A tanya, mely lakóházas belterületi földként van nyilvántartva.

Az ingatlanhoz tartozik: 2 tanya, alpesi nyaralóház, mely ipari árammal ellátott, tároló, fúrt kút, gyümölcsöskert.

A telek használható: lakóháznak, hobbykertként, nyaralónak és termelésre ideális!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 45. 000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Kiélheti kreativitását! Németvároson Nappali + 4 szobás családi ház eladó Gyulán! 

29. 500. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán a Németvárosi zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part közelségében, belváros közeli helyen, jó elrendezésű, Nappali + 4 szobás, 140 m2 alapterületű, tégla - vályog falazatú, jó állapotú, felújítandó családi házat, telek mérete: 707 m2. A ház fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, a meleg víz gázkazánról van megoldva. A családi ház nyílászárói: régi típusú fa ablakokat, mely az utcafronton redőnyös, és ajtókat kapott. A nappali + étkező hajópadló burkolatú, 2 szoba hajópadlós, 1 szoba fa parkettás, 1 szoba padlószőnyeges, a konyha PVC borítású, a fürdő, mely hidegburkolatot kapott, a kamra tégla aljzattal rendelkezik és a közlekedő mozaikkővel ellátott.

Beépített konyhabútor marad az ingatlanban!

Az ingatlanhoz tartozik: nyári konyha, műhely, tárolók, fedett kocsi beálló, udvar, ásott kút, kerti csap, kert, melyet fák, gyümölcsfák és szőlő lugas teszik hangulatossá.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 29. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Árcsökkenés!!! Formálja saját ízlésére! Gyulaváriban családiház eladó!

14.500. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán a Gyulavári zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part vonzás körzetében, jó elrendezésű, 3 szobás, 95 m2 alapterületű, tégla falazatú, jó állapotú, felújítandó családi házat, telek mérete: 2013 m2. A 2 szoba, a konyha faparkettásak, az előtér, 1 szoba, és a fürdő, mely mozaikkő burkolatot kapott, a 2 kamra betonozott. A ház fűtéséről gáz konvektor és egy cserépkályha gondoskodik, a meleg víz fatüzelésű bojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói régi típusú fa ablakok és ajtók, az utcafronton, új műanyag hőszigetelt ablak van, mely redőnyös.

5 cm külső hőszigetelést kapott az épület!

A telek osztható, mert 2 utcára nyíló!

Az ingatlanhoz tartozik: garázs, tároló, udvar, kert, kerti csap, valamint gyümölcsfák teszik hangulatossá.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 14.500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Évkezdő akció!!! Terveidhez - telek eladó Gyulán! 

16. 000. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán az Újvári zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part vonzás körzetében, építési teleket. A telek mérete:1098 m2, melynek 30 % beépíthető. Az utcafront 16 m széles - nagy telek.

A telek 130 m2 alapterületű, családi ház építésére alkalmas engedéllyel, a tervrajz igény szerint módosítható! Jelenleg a beton alap van kész!

Víz, villany, gáz, csatorna telken belül.

Az építési telek ideális családi háznak!

Az ingatlanhoz tartozik: garázs, tároló, udvar, kert, kerti csap és gyümölcsfák.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 16. 000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Nagyszerű lehetőség - Németvároson svábház eladó Gyulán! 

36. 900. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán a Németvárosi zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part közelségében, belváros közeli helyen, jó elrendezésű, nappali + 5 szobás, 150 m2 alapterületű, tégla - vályog falazatú, jó állapotú sváb parasztházat, telek mérete: 1249 m2. A 2 szoba, a nappali, a konyha és az előtér laminált parkettásak, 3 szoba és a kamra PVC borítású, a fürdő, mely hidegburkolatot kapott. A ház fűtéséről gáz konvektor, egy cserépkályha és egy kandalló gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói régi típusú fa ablakok és ajtók.

Az ingatlanhoz tartozik: fedett terasz, pince, tároló, udvar, kert, kerti csap fúrt kút, valamint gyümölcsfák teszik hangulatossá.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 36. 900. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Központi helyen - Németvároson családi ház eladó Gyulán!

52. 300. 000.-  

Eladásra kínálok Gyulán a Németvárosi zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part közelségében, belváros közeli helyen, jó elrendezésű, 4 szobás, 184 m2 alapterületű, tégla - vályog falazatú, jó állapotú családi házat, telek mérete: 1100 m2. A ház fűtéséről gáz konvektor gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói régi típusú fa ablakok és ajtók.

Az ingatlanhoz tartozik: garázs, fedett terasz, pince, tároló, udvar, kert, kerti csap, valamint gyümölcsfák teszik hangulatossá.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 52. 300. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Kitünő adottságokkal rendelkező ipari ingatlan eladó Gyulán! 

380. 000. 000.-

Az " Alföld Gyöngyszemének " is nevezett, dinamikus ütemben fejlődő városa Gyula. Eladásra kínálok Gyulán Törökzugban frekventált helyen tégla falazatú, 2190 m2 alapterületű ipari ingatlanát, telek mérete: 8803 m2. A gyulai ipari ingatlan kiváló helyen, forgalmas úton lévő elhelyezkedése miatt könnyű a megközelíthetősége, folyamatosan fejlődő területen - jó befektetés, mely igény szerint alakítható. Rendezett környezetben található, az épület telephelynek kiválóan alkalmas, melyre elektromos kapun keresztül jutunk.
Az ipari ingatlan területén található:
- irodaház 260m2
- kenyérgyár 1000 m2
- bolt 60m2
- porta - raktár 72m2
- raktár, asztalos műhely 228m2
- 3 garázs 51m2
- TMK műhely 570m2
Az irodaházban: 3 iroda, irattár iroda, közlekedő, előtér, wc - mosdó, külön bejárattal 2 előtér, 3 wc, 2 öltöző, 2 mosdó, 2 közlekedő, hátsó bejárattal előtér, labor, raktár, mosdó - wc található. Az irodaház fűtését gáz konvektor biztosítja, a meleg víz villanybojlerről van megoldva.
A kenyérgyár nagy belmagassággal rendelkezik, melyben sütő üzem, őrlő, raktárhelyiségek, csomagoló, műhely, iroda helységek, folyosó, hűtőház, öltözők, zuhanyzók, és kazánház van. A fűtéséről és a meleg vízről gáz kazán gondoskodik.

Az ipari létesítmény riasztóval felszerelt és a terület biztonságáról kiépített kamera rendszer gondoskodik.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 380. 000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445