Tekintse meg ingatlan kínálatunkat:

Gyulai Vár közelében otthonnak kiváló - társas üdülő eladó!

25. 300. 000.-

Eladásra kínálok Gyula belvárosában - Kastélykertben, a Gyulai Vár közelében, frekventált helyen, zöldövezetben, jó állapotú 2 szoba + nappali tégla falazatú, 43 m2 alapterületű társas üdülőt. A 2 szoba, és a közlekedő faparkettás, a nappali, a konyha + étkező, a fürdő és a különálló wc kézmosóval, mely hidegburkolattal ellátott. A társas üdülő nyílászárói fa nyílászárók, hőszigetelt ablakokkal és bejárati ajtóval ellátva. A ház fűtéséről és a meleg vízről gáz kazán gondoskodik. Az ingatlan egyedi mérőkkel felszerelt, ezért nagyon kedvező a rezsiköltsége,

Az ingatlanhoz tartozik: fedett elő - hátsó terasz, közös udvarban egy fedett Filagória van. Közös költség 7.000.-Ft/hó.

TELJES BÚTORZAT ÉS MŰSZAKI CIKK MARAD AZ INGATLANBAN!!!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 25. 300. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Most megtalálta! Magasföldszinti lakás eladó Gyulán!

24. 500. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán Törökzugban, jó elrendezésű, 2 szobás, 48 m2 alapterületű, magas földszinti panel, társasházi lakását. A szobák padlószőnyegesek, a konyha, a közlekedő, a fürdő és a különálló wc, mely hidegburkolattal ellátott. A középső lakás mindkét szobája francia kilépős megoldású. A lakás nyílászárói új hőszigetelt ablakokat kapott, melyek redőnyösek, a fa bejárati ajtó heveder biztonsági zárral ellátott. A ház fűtéséről és a meleg vízről gáz kazán gondoskodik. A nyári meleg hónapokban klíma nyújt kellemes hőmérsékletet a lakásban.

A lakás egyedi mérőkkel felszerelt, ezért nagyon kedvező a rezsiköltsége, közös költség 6.900, Ft/hó. A háztömb rendezett, az itt lakók biztonságáról kaputelefonos beléptető rendszer gondoskodik. Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló.

Beépített konyhabútor és a gáztűzhely marad az ingatlanban!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 24. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Ide csak költöznie Kell!

22. 500. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán Törökzugban, jó elrendezésű, 2 szoba + erkély, 50 m2 alapterületű, 3. emeleti panel, társasházi lakását. A szobák, a közlekedő, a konyha laminált parkettásak, a fürdő, a különálló wc és az erkély hidegburkolattal ellátott. A lakás nyílászárói 3 rétegű új hőszigetelt ablakokat kapott, a műanyag bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági zárral ellátott. Az új műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva. A ház fűtéséről és a meleg vízről gáz kazán gondoskodik. A lakás egyedi mérőkkel felszerelt, ezért nagyon kedvező a rezsiköltsége, közös költség 6.000, Ft/hó. A háztömb rendezett, az itt lakók biztonságáról kaputelefonos beléptető rendszer gondoskodik. Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló.

TELJES BÚTORZAT ÉS MŰSZAKI CIKK MARAD AZ INGATLANBAN!!!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 22. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Családias lakókörnyezetben 2. emeleti lakás eladó Gyulán!

19. 000. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán Budrió részen, jó elrendezésű, 2 szobás + erkélyes 53 m2 alapterületű, 2. emeleti tégla társasházi lakását. A szobák faparkettásak, a közlekedő, a konyha, a kamra és a fürdő mely PVC burkolattal ellátott. A lakás nyílászárói fa, a szobák ablakai redőnyösek, a bejárati ajtó fa, heveder biztonsági zárral ellátott. A ház fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, a meleg víz: gáz kazánról van megoldva.

TELJES BÚTORZAT MARAD AZ INGATLANBAN!!!

A lakás egyedi mérőkkel felszerelt, ezért nagyon kedvező a rezsiköltsége, közös költség 5.300.-Ft/hó. A háztömb rendezett, az itt lakók biztonságáról kaputelefonos beléptető rendszer gondoskodik. Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 19. 000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Terveidhez - tanya eladó Gyulán! 

19. 500. 000.-

Eladásra kínálok Gyula Ajtósfalvai részen, a Vasúti töltés közelében, zöldövezetben természet közeli belterületi zártkertet. A vasúti átjáró után az úttól kb. 300 - 400 méterre helyezkedik el, a terület könnyen megközelíthető, mely belterületi zártkertes övezetben, részben közművesített telken helyezkedik el. Víz és villany megoldott.

A tanya, mely jó elrendezésű, nappali + 5 szobás, 94 m2 alapterületű, tégla - könnyű szerkezetes falazatú, jó állapotú lakóház. A 3 szoba, a nappali + étkező, 1 konyha laminált parkettásak, 2 szoba és 1 konyha padlószőnyeg borítású, a fürdő, mely hidegburkolatot kapott. A ház fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói fa ajtók és új műanyag hőszigetelt ablakokkal ellátva.

Részben 5 és 10 cm külső hőszigetelést kapott az épület!

A telek mérete: 1560 m2.

A tanya, mely lakóházas belterületi földként van nyilvántartva.

Az ingatlanhoz tartozik: tanya, mely ipari árammal ellátott, tároló, kazánház, fúrt kút, gyümölcsöskert.

A telek használható: lakóháznak, hobbykertként, nyaralónak és termelésre ideális!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 19. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Árváltozás!!! Gyulán eladó tanya - tele lehetőséggel! 

7. 500. 000.-

Eladásra kínálok Gyula Ajtósfalvai részen, a Vasúti töltés közelében, zöldövezetben természet közeli belterületi zártkertet. A vasúti átjáró után az úttól kb. 300 - 400 méterre helyezkedik el, a terület könnyen megközelíthető, mely belterületi zártkertes övezetben, részben közművesített telken helyezkedik el. Víz és villany megoldott

A telek mérete: 0,5 Ha.

A tanya, mely belterületi földként van nyilvántartva.

Az ingatlanhoz tartozik: tanya, mely árammal ellátott, gyümölcsöskert, fúrt kút, fólia ház, valamint fák teszik hangulatossá.

A telek használható: hobbykertként, nyaralónak és termelésre (fóliázásra) ideális!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 7. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

3 az 1 - ben, tanya eladó Gyulán!

45. 000. 000.-

Eladásra kínálok Gyula Ajtósfalvai részen, a Vasúti töltés közelében, zöldövezetben természet közeli belterületi zártkertet. A vasúti átjáró után az úttól kb. 400 - 500 méterre helyezkedik el, a terület könnyen megközelíthető, mely belterületi zártkertes övezetben, részben közművesített telken helyezkedik el. Víz és villany megoldott.

A tanya, mely jó elrendezésű, nappali + 6 szobás, 122 m2 alapterületű, tégla falazatú, jó állapotú lakóház. A 6 szoba, a nappali + étkező padlószőnyeg borítású, a fürdő és a konyha, mely hidegburkolatot kapott. A ház fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói fa ajtók és fa hőszigetelt ablakokkal ellátva.

A 2. tanya, mely jó elrendezésű, nappali + 2 szobás, 72 m2 alapterületű, tégla falazatú, jó állapotú lakóház. A nappali + étkező, a konyha és a fürdő, mely járólapos, 1 szoba laminált parkettás, 1 szoba padlószőnyeg borítású. A ház fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói fa ajtók és fa hőszigetelt ablakokkal ellátva.

A telek mérete: 1 Ha.

A tanya, mely lakóházas belterületi földként van nyilvántartva.

Az ingatlanhoz tartozik: 2 tanya, alpesi nyaralóház, mely ipari árammal ellátott, tároló, fúrt kút, gyümölcsöskert.

A telek használható: lakóháznak, hobbykertként, nyaralónak és termelésre ideális!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 45. 000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Kiélheti kreativitását! Németvároson Nappali + 4 szobás családi ház eladó Gyulán! 

29. 500. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán a Németvárosi zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part közelségében, belváros közeli helyen, jó elrendezésű, Nappali + 4 szobás, 140 m2 alapterületű, tégla - vályog falazatú, jó állapotú, felújítandó családi házat, telek mérete: 707 m2. A ház fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, a meleg víz gázkazánról van megoldva. A családi ház nyílászárói: régi típusú fa ablakokat, mely az utcafronton redőnyös, és ajtókat kapott. A nappali + étkező hajópadló burkolatú, 2 szoba hajópadlós, 1 szoba fa parkettás, 1 szoba padlószőnyeges, a konyha PVC borítású, a fürdő, mely hidegburkolatot kapott, a kamra tégla aljzattal rendelkezik és a közlekedő mozaikkővel ellátott.

Beépített konyhabútor marad az ingatlanban!

Az ingatlanhoz tartozik: nyári konyha, műhely, tárolók, fedett kocsi beálló, udvar, ásott kút, kerti csap, kert, melyet fák, gyümölcsfák és szőlő lugas teszik hangulatossá.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 29. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Formálja saját ízlésére! Gyulaváriban családiház eladó!

15.000. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán a Gyulavári zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part vonzás körzetében, jó elrendezésű, 3 szobás, 95 m2 alapterületű, tégla falazatú, jó állapotú, felújítandó családi házat, telek mérete: 2013 m2. A 2 szoba, a konyha faparkettásak, az előtér, 1 szoba, és a fürdő, mely mozaikkő burkolatot kapott, a 2 kamra betonozott. A ház fűtéséről gáz konvektor és egy cserépkályha gondoskodik, a meleg víz fatüzelésű bojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói régi típusú fa ablakok és ajtók, az utcafronton, új műanyag hőszigetelt ablak van, mely redőnyös.

5 cm külső hőszigetelést kapott az épület!

A telek osztható, mert 2 utcára nyíló!

Az ingatlanhoz tartozik: garázs, tároló, udvar, kert, kerti csap, valamint gyümölcsfák teszik hangulatossá.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 15.000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Különleges - Krinolinkerti ritkaság! Családi ház eladó Gyulán!

45. 500. 000.-

Gaál Áron, a Gyulán élt költő és nemzetközileg elismert irodalmár egykori otthona...

Eladásra kínálok Gyulán a Krinolinkerti zöldövezetben - kertvárosi részen, a belváros szívében, jó elrendezésű, 5 szobás, 120 m2 alapterületű, tégla - vályog falazatú, jó állapotú családi házat, telek mérete: 807 m2. A ház fűtéséről gázkazán és 3 cserépkályha gondoskodik, a meleg víz gázkazánról és villanybojlerről van megoldva. A családi ház nyílászárói: az utcafronton, új hőszigetelt fa ablak van, a többi fa ablakokat és ajtókat kapott. A közlekedő, az 5 szoba, a konyha, a 2 fürdő, mely hidegburkolatos.

Az ingatlanhoz tartozik: 2 fedett terasz, udvar, tároló, ásott kút, kerti csap, kert, melyet fák, gyümölcsfák és tuják teszik hangulatossá.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 45. 500. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Nagyszerű lehetőség - Németvároson svábház eladó Gyulán! 

36. 900. 000.-

Eladásra kínálok Gyulán a Németvárosi zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part közelségében, belváros közeli helyen, jó elrendezésű, nappali + 5 szobás, 150 m2 alapterületű, tégla - vályog falazatú, jó állapotú sváb parasztházat, telek mérete: 1249 m2. A 2 szoba, a nappali, a konyha és az előtér laminált parkettásak, 3 szoba és a kamra PVC borítású, a fürdő, mely hidegburkolatot kapott. A ház fűtéséről gáz konvektor, egy cserépkályha és egy kandalló gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói régi típusú fa ablakok és ajtók.

Az ingatlanhoz tartozik: fedett terasz, pince, tároló, udvar, kert, kerti csap fúrt kút, valamint gyümölcsfák teszik hangulatossá.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 36. 900. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Központi helyen - Németvároson családi ház eladó Gyulán!

  49. 900. 000.-  

Eladásra kínálok Gyulán a Németvárosi zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part közelségében, belváros közeli helyen, jó elrendezésű, 4 szobás, 184 m2 alapterületű, tégla - vályog falazatú, jó állapotú családi házat, telek mérete: 1100 m2. A ház fűtéséről gáz konvektor gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói régi típusú fa ablakok és ajtók.

Az ingatlanhoz tartozik: garázs, fedett terasz, pince, tároló, udvar, kert, kerti csap, valamint gyümölcsfák teszik hangulatossá.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 49. 900. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Árcsökkenés!!! Jó helyen - jó áron családiház eladó Gyula szívében! 

43. 000. 000.-

Eladásra kínálok Gyula belvárosában, frekventált helyen, zöldövezetben a Körös - part közelségében, jó állapotú 3 szoba + nappali tégla falazatú, 100 m2 alapterületű családi házat, telek mérete: 280 m2.

A szobák, a nappali, a közlekedő, a konyha, a fürdő és a különálló wc, mely hidegburkolattal ellátott, és a kamra PVC borítású. A családi ház nyílászárói régi típusú fa nyílászárók. A nyári meleg hónapokban klíma nyújt kellemes hőmérsékletet. A ház fűtéséről gáz kazán gondoskodik, a földszinten padlófűtés van, a meleg víz kombi - gázkazánról és villanybojlerről van megoldva.

A tetőtér beépíthető az emelet befejezését meghagyták a leendő tulajdonosnak!

Az ingatlanhoz tartozik: udvar, kerti tusoló, fúrt kút, fedett terasz, 2 fedett kocsi beálló, műhely.

A kamra polcrendszer marad az ingatlanban!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 43. 000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445

Kitünő adottságokkal rendelkező ipari ingatlan eladó Gyulán! 

250. 000. 000.-

Az " Alföld Gyöngyszemének " is nevezett, dinamikus ütemben fejlődő városa Gyula. Eladásra kínálok Gyulán Törökzugban frekventált helyen tégla falazatú, 2190 m2 alapterületű ipari ingatlanát, telek mérete: 8803 m2. A gyulai ipari ingatlan kiváló helyen, forgalmas úton lévő elhelyezkedése miatt könnyű a megközelíthetősége, folyamatosan fejlődő területen - jó befektetés, mely igény szerint alakítható. Rendezett környezetben található, az épület telephelynek kiválóan alkalmas, melyre elektromos kapun keresztül jutunk.
Az ipari ingatlan területén található:
- irodaház 260m2
- kenyérgyár 1000 m2
- bolt 60m2
- porta - raktár 72m2
- raktár, asztalos műhely 228m2
- 3 garázs 51m2
- TMK műhely 570m2
Az irodaházban: 3 iroda, irattár iroda, közlekedő, előtér, wc - mosdó, külön bejárattal 2 előtér, 3 wc, 2 öltöző, 2 mosdó, 2 közlekedő, hátsó bejárattal előtér, labor, raktár, mosdó - wc található. Az irodaház fűtését gáz konvektor biztosítja, a meleg víz villanybojlerről van megoldva.
A kenyérgyár nagy belmagassággal rendelkezik, melyben sütő üzem, őrlő, raktárhelyiségek, csomagoló, műhely, iroda helységek, folyosó, hűtőház, öltözők, zuhanyzók, és kazánház van. A fűtéséről és a meleg vízről gáz kazán gondoskodik.

Az ipari létesítmény riasztóval felszerelt és a terület biztonságáról kiépített kamera rendszer gondoskodik.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Irányár: 250. 000. 000.- Ft.

Tel.: +36 30/ 447 - 5445